Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ESC Reporter | January 18, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Albania: Full line-up for Festivali i Këngës 2015 revealed!

Albania: Full line-up for Festivali i Këngës 2015 revealed!
Emma Kiernan

Albanian broadcaster, RTSH, has revealed the full list of the 30 contestants that will compete in prestigious music festival and Albania’s national selection, Festivali i Këngës in December.

 

 

 1. Egert Pano – Mos ik
 2. Eneda Tarifa – Përrallë
 3. Revolt Klan – Dashurinë s’e gjejmë dot
 4. Kozma Dushi – Një kafe
 5. Enxhi Nasufi – Infinit
 6. Florent Abrashi – Të ndjek çdo hap
 7. Dilan Reka – Buzëqesh
 8. Evans Rama – Flakë
 9. Sigi Bastri – Engjëll i lirë
 10. Simbol – Artiste
 11. Lindi Islami – Për një mrekulli
 12. Egzon Pireci – Triumf
 13. Aslajdon Zaimaj – Merrmë që sot
 14. Nilsa Hysi – Asaj
 15. Jozefina Simoni – Një det me ty
 16. Genc Tukiçi – Sa të dashuroj
 17. Erga Halilaj – Monolog
 18. Teuta Kurti – Në sytë e mi
 19. Klodian Kaçani & Rezarta Smaja – Dashuri në përjetësi
 20. Luiz Ejlli – Pa mbarim
 21. Renis Gjoka – Ato që s’ti them dot
 22. Besa Krasniqi – Liroje zemrën
 23. Flaka Krelani – S’je për mua
 24. Andi Tanko – Dielli vazhdon të më ngrohë
 25. Edea Demaliaj – Era
 26. Adrian Lulgjuraj – Jeto dhe ëndërro
 27. Kristi Popa – Ajo çfarë ndjej
 28. Voltan Prodani – Dëgjoje këngën o Atë
 29. Klajdi Musabelli – Ndodh edhe kështu
 30. Niku & Entela Zhula – Muza

 

Adrian Lulgjuraj and Luiz Ejlli have previously represented Albania at Eurovision in 2013 and 2006, respectively.

The semi-finals of Festivali i Këngës 2016 will take place on December 25 and 26 will the final being held on December 27.

 

Last year, Albania were represented by Elhaida Dani at Eurovision. She finished in 17th place in the grand final with her song, I’m Alive.

 

Help us grow!

Like and follow us at the following to stay updated!