Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ESC Reporter | January 22, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Festivali i Këngës 53: Last 9 finalists

Festivali i Këngës 53: Last 9 finalists
Team
  • On December 28, 2014

Last night, we found out the last nine finalists of “Festivali i Këngës” that will perform in Grand Final of Festival.

Thirteen acts performed live, in the second semi-final of “Festivali i Këngës” with the huge orchestra of RTSH, to win the ticket to the Grand Final.

 

Here are the last nine finalists:

 Jozefina Simoni – Mendje trazi
– Altin Goci – Rock dhe për gjithë jetën
– Bojken Lako Band – Të ndjej
– Elhaida Dani – Të kërkoj
– Rezarta Smaja – Vetëm ti
– Mjellma Berisha – Sot jetoj
– Emi Bogdo – Një femër
– Agim Poshka – Në rrugën tonë
– Gjergj Leka – Himn

 

Tonight is the Grand Final of Festivali i Kenges, where 18 acts will perform to win the golden ticket to represent their own country in Eurovision Song Contest 2015.

Help us grow!

Like and follow us at the following to stay updated!