Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ESC Reporter | January 17, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Tonight: Festivali i Këngës semi-final 2

Tonight: Festivali i Këngës semi-final 2
Eric Nocito

After the announcement of the first finalists from last night’s Festivali i Këngës, we can now look forward to the second semi-final airing tonight!

Live from Tirana at 20:45 CET, another 13 artists will fight for the chance to make it to the final of Festivali i Këngës tomorrow.

 

The running order:

 1. Jozefina Simoni – Mendje trazi (Stir mind)
 2. Altin Goci – Rock dhe për gjithë jetën (Rock for all my life)
 3. Bojken Lako Band – Të ndjej (I feel you)
 4. Elhaida Dani – Të kërkoj (I search you)
 5. Kelly – Nëse ti do (If you want)
 6. Rezarta Smaja – Vetëm ti (Only you)
 7. Aurora – Maria (Maria)
 8. Ana Gramo – Në koma (In coma)
 9. Mjellma Berisha – Sot jetoj (Today I live)
 10. Emi Bogdo – Një femër (A woman)
 11. Agim Poshka – Në rrugën tonë (In our street)
 12. Enxhi & Xhejn Kumrija – Njeri (Human)
 13. Gjergj Leka – Himn (Anthem)

 

The show can be watched on television channel RTSH or by their live online stream here.

Who will make it to the final?

Help us grow!

Like and follow us at the following to stay updated!